Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing door Het Reklamehuys

Hulp bij zoekmachine marketing

Wil je met je  bedrijf gaan investeren in zoekmachine marketing? Dan ben je bij Het Reklamehuys aan het juiste adres! Wij hebben alle kennis in huis om jou verder te helpen in de wereld van de online marketing. We helpen je niet alleen met SEO (Search Engine Optimization), maar ook met SEA (Search Engine Advertising). Door in te zetten op SEO en SEA kunnen wij je website optimaal vindbaar maken in Google. Wil je meer weten over het verbeteren van je vindbaarheid in Google met online zoekmachine marketing? Lees dan verder! Natuurlijk kun je ook direct contact met ons opnemen door te mailen, wij vertellen je dan graag meer onze werkwijze.

Het belang van een goede vindbaarheid in Google

Wil jij met jouw bedrijf bovenaan in Google staan op de zoekwoorden die voor jou belangrijk zijn? Dan is zoekmachine marketing een must! Maar waarom is het zo belangrijk dat je met je jouw bedrijf bovenaan in Google staat? Wanneer iemand op zoek is naar een bepaalde dienst of product, bekijken ze vaak alleen de eerste pagina van Google. Wanneer jouw website hier niet tussen staat, is de kans een stuk kleiner dat uiteindelijk bij jou terecht komen. 

Besteed je zoekmachine marketing uit

Je hebt een eigen website voor je bedrijf en je wil graag goed gevonden worden in Google. Maar hoe pak je dat precies aan? Je hebt behoorlijk wat kennis en ervaring nodig om dit in je eentje voor elkaar te spelen. Daarnaast heb je ook continu te maken met updates van Google, waardoor de zoekresultaten weer compleet kunnen veranderen. Besteed daarom je zoekmachine marketing uit aan Het Reklamehuys. Wij hebben alles in huis om een optimaal resultaat voor jou en je organisatie te verwezenlijken.  

Zoekmachine-marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De eerste manier van zoekmachine marketing is SEO (Search Engine Optimization). Wil je hoog staan in de niet-betaalde zoekresultaten? Dan moet je aan de slag gaan met SEO. Er zijn heel veel factoren die bepalen op welke plek jouw bedrijf te vinden is in Google. Zo is het van belang dat je content creëert die van goede kwaliteit is. Daarnaast moet je ook kwalitatieve links zien te verkrijgen die naar jouw website verwijzen. Het Reklamehuys kan jou daarbij helpen.

Zoekmachine marketing met SEA

Naast SEO kun je ook investeren in SEA (Search Engine Advertising). Je maakt dan gebruik van betaalde advertenties via Google Ads. Je staat dan helemaal bovenaan met je bedrijf in de zoekresultaten. Klikken bezoekers op jouw ‘advertentie’ dan betaal jij een bepaald bedrag aan Google. Uiteraard kies je voor zoekwoorden die goed aansluiten bij jouw bedrijf. Het Reklamehuys zoekt de beste zoekwoorden voor je uit en helpt je verder op het gebied van SEA.

 

Neem contact met ons op

Meer weten over wat wij voor jouw organisatie kunnen doen op het gebied van zoekmachine marketing? Of heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op door te mailen naar [email protected]. Wij voorzien je dan zo snel mogelijk van meer informatie over zoekmachine marketing op maat.