Lichtreclame

3 redenen voor lichtreclame | Val op met uw bedrijf

Val op met lichtreclame!

Hoe valt uw bedrijf op tussen de concurrentie? Een lastige vraag, waar meer dan één antwoord op te geven is. Een mogelijkheid is lichtreclame. Lichtreclame zorgt ervoor dat uw bedrijf extra opvalt. Het trekt de aandacht van iedereen die langs loopt. In dit blog geven wij u 3 redenen om te kiezen voor lichtreclame als promotie van uw bedrijf. Lees snel verder voor alle ins en outs!

24 uur per dag reclame maken

U kunt 24 uur per dag reclame maken voor uw bedrijf, wanneer u gebruik maakt van lichtreclame. Zelfs ‘s avonds tijdens het donker of tijdens schemerige dagen springt lichtreclame er altijd bovenuit. Het wekt de interesse bij potentiële klanten en blijft vervolgens in hun geheugen gegrift staan. Hierdoor zullen ze de naam van uw bedrijf onthouden en van potentiële klanten verschuiven naar klanten. Lichtreclame is dus een effectief promotiemiddel, waar u de herkenbaarheid van uw bedrijf mee verhoogt!

De mogelijkheden zijn eindeloos

U kunt de lichtreclame volledig optimaliseren naar uw eigen wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wilt u de naam van uw bedrijf in verlichte letters laten plaatsen? Of misschien toch het logo van uw bedrijf? U hebt de keuze uit bijvoorbeeld led-schermen, reclamepanelen en gevelletters. Ook de kleuren kunt u zelf kiezen. Wat u ook wilt, met lichtreclame wordt het werkelijkheid! Tip: zorg ervoor dat u de lichtreclame minimalistisch houdt. In één oogopslag moeten potentiële klanten kunnen zien dat het om uw bedrijf gaat. Vermijd dus lange verhalen en houd uw boodschap kort en krachtig.

Duurzaam reclame maken

Lichtreclame is ook nog eens duurzaam. Het is een investering die u binnen de kortste keren heeft terugverdiend. Daarbij vraagt het weinig onderhoud. Kies dus voor lichtreclame om effectief en efficiënt uw bedrijf op te laten vallen tussen de concurrentie!

Vond u dit interessant en wilt u hier meer over weten? Stel uw vragen gerust via ons contactformulier.

Geef een reactie