Branding

Branding voor je producten? Het Reklamehuys

Het Reklamehuys zet merken in de markt

Heb je nieuwe producten of innovatieve plannen die om aandacht schreeuwen? Dan is ‘branding’ (een merk bouwen) het toverwoord. Met branding zet Het Reklamehuys je merken in de markt en/of maken we kleine merken groot. Een merk bouwen, branding dus, is niet alleen maar een mooi logo, een fraaie website of webshop, een Facebookpagina, visitekaartjes of autobelettering. Branding bestaat uit alle facetten die met je bedrijf te maken hebben. Dus ook de bedrijfscultuur, de pay-off van je bedrijf en de manier waarop je service verleent aan je klanten. Al die facetten samen maken de branding van je merk of je bedrijf. Branding is een gevoel dat je overbrengt op het publiek, je mogelijke klanten. 

Branding: het gevoel dat een merk oproept en uitstraalt

Zoals hierboven aangegeven is branding iets wat een gevoel uitdraagt. Branding is persoonlijk. Een merk is dus eigenlijk net als iedereen: het uit zich, het heeft interesses, het kan dromen et cetera. Kortom een merk is interactief en heeft een of meerdere verschijningsvormen: een logo, een brochure, een website, of een combinatie hiervan. Wat het Reklamehuys betreft moet een merk dus adaptief zijn en voorbereid zijn op constante verandering. Dat zijn merken met een toekomst. En dat zijn de merken die wij graag bouwen.

Branding en merkidentiteit

Als je het goed beschouwt is alles en iedereen een merk: de producten in de schappen van de supermarkt, de schrijver die geïnterviewd wordt in de krant, de advocaat in het journaal, et cetera. Zo zijn ook de individuele medewerkers in je bedrijf onderdeel van je merk. Hoe zij zich gedragen, kleden of uiten op sociale media zijn allemaal factoren die de ‘identity’ van je merk uitdragen. Hoe wij dat merk in de markt (willen) zetten, bespreken wij natuurlijk graag met je. 

Branding

Hoe bouwen we een merk?

Aan het bouwen van een merk is eigenlijk altijd een actie verbonden. Branding gaat namelijk zelden vanzelf. Daarnaast moet je je voortdurend bewust zijn van het bestaan van je eigen merk. Hoe klein of groot je onderneming ook is; een merk bouwen wordt pas effectief als er op alle fronten actie ondernomen wordt. Waar we bij branding van je merk dus voornamelijk mee bezig gaan is onder andere: 

Neem contact op met Het Reklamehuys

Wil je meer weten over wat wij voor je bedrijf kunnen doen op het gebied van branding en je merk in de markt zetten, of zelfs sterker maken? Of heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op om een en ander tijdens een kopje koffie te bespreken. Je kunt ons mailen via [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de branding van je merk te bespreken.