Social media marketing

Social media marketing? Het Reklamehuys helpt!

Zo pak je social media marketing aan

Sociale media heeft een impact die niet langer te ontkennen is. Het is voor je bedrijf dan ook een gemiste kans om niet in te zetten op social media marketing. Social media platforms als Facebook en Instagram hebben miljoenen gebruikers en daar zit jouw klant waarschijnlijk ook tussen! Wil je hulp op het gebied van social media marketing? Dan kun je rekenen op Het Reklamehuys. Wij helpen je graag verder in de wereld van de social media. Lees snel verder en ontdek onze aanpak. 

Het effectief inzetten van social media

Hoe kun je social media gebruiken om bijvoorbeeld je bedrijf of product onder de aandacht te brengen? Het Reklamehuys neemt je graag aan de hand en laat zien wat je met social media kunt doen en bereiken. Voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan met social media marketing, bespreken we eerst je wensen. Wat heb je precies voor ogen? En wat is bijvoorbeeld je doelgroep? Wanneer wij dat eenmaal helder hebben, kunnen we aan de slag met het opstellen van een social media marketing plan. Ga je akkoord met dit plan? Dan gaan wij direct voor je aan de slag.

Welk social media netwerk past bij jouw bedrijf?

Een belangrijke vraag voor wanneer je aan de slag gaat met social media marketing, is welk netwerk past bij jouw bedrijf. Welk netwerk geschikt is hangt af van een aantal factoren. Wil je een jong publiek bereiken of juist een wat ouder publiek? Wil je het liefst textuele informatie delen met je (potentiële) klanten? Of wil je je meer focussen op beelden? Het Reklamehuys gaat samen met jou op ontdekkingstocht om erachter te komen welke strategie past bij jouw bedrijf. 

Social media marketing

Een laagdrempelige klantenservice

Een van de manier om social media in te zetten voor je bedrijf is als laagdrempelige klantenservice. Een Instagramaccount of Facebookpagina geeft je klanten de mogelijkheid om op een makkelijke manier in contact te komen met je bedrijf.  Hebben ze een vraag over een product of dienst? Dan sturen ze je via deze platforms een bericht, waarop jij snel kunt antwoorden. Je kunt op deze manier heel goed luisteren naar de wensen en behoeftes van je klanten en daar later weer op inspelen. 

Geef je social media marketing uit handen

Wil je het maximale halen uit de social media marketing van je bedrijf? Ga dan een samenwerking aan met Het Reklamehuys! Wij helpen je graag met onder andere het definiëren van een doel en het genereren van naamsbekendheid. Meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected]