wat is lichtreclame

Val op met lichtreclame

Waarom lichtreclame?

Als u een eigen bedrijf heeft, is het belangrijk dat uw organisatie opvalt tussen de vele concurrenten. Lichtreclame zal daarvoor ideaal zijn! U kunt bijvoorbeeld een mooi verlicht bord laten maken met uw bedrijfslogo of slogan. Maar wat is lichtreclame nu precies en wat zijn de voordelen ervan? In dit blog vertellen wij u drie voordelen over wat het gebruik van lichtreclame kan betekenen voor uw bedrijf.

Wat is lichtreclame?

Met lichtreclame kunt u echt alle kanten op. Lichtreclame kent diverse technieken waarin met letters, figuren en kunstlicht informatie, zoals naam, logo of een andere boodschap wordt uitgestraald. Met lichtreclame zorgt u ervoor dat uw logo of bedrijfsnaam echt opvalt.

1. Herkenbaarheid

Het belangrijkste doel van reclame maken is natuurlijk de herkenbaarheid van een bedrijf vergroten. Uw potentiƫle klanten moeten uw merknaam kunnen onthouden, zodat zij sneller geneigd zijn om hier op relevante momenten aan terug te denken. Omdat lichtreclame zo opvallend is, blijft het langer in het geheugen gegrift staan. Lichtreclame is dus het ultieme visitekaartje van uw bedrijf.

2. Professionele uitstraling

Als uw bedrijf lichtreclame aan de gevel heeft, maakt dit op de meeste mensen een professionele indruk. Een bedrijf dat bereid is om het nodige geld uit te geven aan goede markering, maakt altijd een goede eerste indruk! Daarnaast valt uw gebouw met lichtreclame ook direct meer op.

3. Diverse mogelijkheden

Als laatste voordeel is dat lichtreclame in verschillende vormen en maten voorkomt. Wat u ook voor ontwerp of logo wilt, met lichtreclame maakt u van uw logo of bedrijfsnaam een echte blikvanger. Welke kleur, lettertype of verlichting u ook wilt, het is mogelijk met lichtreclame.

Maakt u zelf al gebruik van lichtreclame? Deel uw ervaringen met lichtreclame door contact met ons op te nemen.

Geef een reactie