Brochure ontwerp

Brochure ontwerp? Schakel het Het Reklamehuys in!

Laat ons een brochure ontwerp maken

Wanneer je een nieuw brochure ontwerp wilt laten maken door een echt vakbedrijf, ben je bij Het Reklamehuys aan het juiste adres. Bij ons kun je kwalitatieve brochures laten maken die qua design perfect passen bij jouw bedrijf. Uiteraard bepaal je de inhoud van je brochure helemaal zelf. Bij het ontwerp van de brochure nemen we jouw ideeën als uitgangspunt. Op deze manier kunnen we een prachtig resultaat neerzetten dat volledig voldoet aan jouw wensen. Benieuwd geworden naar wat wij voor jouw organisatie kunnen doen op het gebied van brochure ontwerp? Neem dan contact met ons op of lees verder voor meer informatie. 

Waarom een brochure?

Waarom zou je als bedrijf kiezen voor een brochure? Een brochure is een redelijk goedkope manier om een grote groep mensen te bereiken. Je kunt veel informatie kwijt in een bedrijfsbrochure, waarmee jij je doelgroep kunt overtuigen van je product, dienst of evenement. Een brochure is iets tastbaars! Meer weten over een brochure of folder als reclamemiddel? Neem dan gerust contact met ons op! 

Een design dat aansluit bij je bedrijf

De mogelijkheden voor brochure ontwerp zijn eindeloos. Je ziet daarom soms door de bomen het bos niet meer. Gelukkig nemen de designers van Het Reklamehuys je bij de hand, en geven je een duidelijk overzicht van ontwerpmogelijkheden die bij jouw bedrijf passen. Kies bijvoorbeeld voor een brochure in je huisstijl of kies voor een ander aansprekend design dat jouw boodschap kracht bij zet. Vraag onze designers gerust om tips! Hij heeft de nodige kennis in huis om jou verder te helpen. 

Brochure-ontwerp

Verschillende soorten papier

Brochures kun je laten maken van verschillende materialen en in diverse maten. Welk papier je brochure gebruikt is helemaal aan jou. Wil je een brochure die makkelijk te vouwen is? Kies dan voor een wat dunner papier. Wil je er echt een luxe glossy van maken? Dan raden wij papier van een zwaardere kwaliteit aan. Laat ons weten wat je doel is voor de brochure, zodat we samen met jou het juiste papier kunnen kiezen.

Ontdek de mogelijkheden

Wil je ook graag een brochure ontwerp laten maken voor je bedrijf? Wil je eerst meer weten onze werkwijze? Of heb je behoefte aan tips van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar e-mailadres [email protected]. Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag met een brochure ontwerp dat voldoet aan je wensen.