Belettering

Maatwerk belettering? Het Reklamehuys helpt!

Belettering als reclame

Als ondernemer ben je trots op je bedrijf en daarom wil je het graag aan de buitenwereld laten zien. Een goede manier om reclame te maken voor het publiek dat langsloopt of -rijdt is met belettering op je bedrijf. Maar er zijn ook heel veel andere manieren waarop je belettering kunt toepassen. Denk bijvoorbeeld aan je auto, raam of gevel. Het Reklamehuys helpt je graag met alle soorten en maten van belettering. Ben je benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden? Lees dan snel verder! 

Verschillende soorten belettering

Op het gebied van belettering is heel veel mogelijk. Of je nu kiest voor plakletters of plakcijfers, Het Reklamehuys kan het allemaal voor je maken. De belettering die je kiest wordt op maat gemaakt, zodat het perfect past. Je kunt de plakletters bijvoorbeeld toepassen op:

  • Reclameborden
  • Ramen
  • Auto’s
  • Muren
  • Boten

Mail ons, en laat ons weten wat voor oppervlakte jij wilt voorzien van belettering! 

Belettering

Een design dat aansluit bij je bedrijf

De volgende stap in het proces is het bepalen van het design van de belettering. De meeste bedrijven kiezen het lettertype en de kleuren van hun huisstijl, maar dat kan uiteraard ook anders. Jij bepaalt namelijk zelf hoe de belettering er uit komt te zien. De mogelijkheden op het gebied van belettering zijn eindeloos. Kies je voor stijlvol en chique met klassieke kleuren als zwart, goud of zilver? Of ga je juist voor opvallend en fris zoals oranje of limoengroen? Bij Het Reklamehuys is het allemaal mogelijk. Neem snel contact met ons op en geef je wensen wat betreft het design van je belettering aan ons door!

Belettering van hoge kwaliteit

Plakletters en stickers worden vaak toegepast op oppervlakken die zich in buitenlucht bevinden. De stickers krijgen dan ook te maken met verschillende invloeden van buitenaf zoals wind, water en kou. Je belettering moet hier uiteraard tegen opgewassen zijn. Het Reklamehuys zorgt er gelukkig voor dat de belettering van topkwaliteit is. De letters die wij voor je maken zijn geschikt voor zowel vlakke als licht glooiende oppervlakken en gaan lange tijd mee. 

 

Ontdek de mogelijkheden

Heb jij interesse in belettering voor je bedrijf? Of wil je meer te weten komen over de mogelijkheden die Het Reklamehuys biedt? Dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected]. Wij helpen je dan graag met maatwerk belettering voor je bedrijf.